Vid Valič StendAp
Vabljeni v Jazz Club Gajo - Jazz Paradise, kjer bomo letos otvorili prvo sezono. Jazz Club Gajo že nekaj let gosti tudi Stand-up dogodke in z veseljem je sprejel tudi nas. Klub se nahaja na Slovenski cesti 58, v bistvu se, na ploščadi za Bavarskim dvorom, spustite po stopnicah in tam zraven Biljardne hiše, je tudi Jazz Paradise. Parkirate lahko v parkirnih hišah okoli, kot so parkirna hiša Kozolec, parkirna hiša na Trdinovi ulici itd. ali pa pač parkirate okoli bavarskega dvora, na Miklošičevi, okoli sodišča ali RTV-ja ali pa pridete s kolesom, če niste ravno iz Kranja.

24.6. ob 20h Nakup vstopnic

Končno vas lahko spet povabimo na StendAp, ki bo 24.6. ob 20h, v Jazz Clubu Gajo - Jazz Paradise, na Slovenski cesti 58 v Ljubljani. Nastopili bodo Admir Baltić, Sašo Stare, Eva Virc in Vid Valič. Vstopnice lahko kupite na www.vidvalic.si, vseh prodajnih mestih mojekarte.si in v Jazz klubu Gajo - Jazz Paradise na Slovenski cesti 58. Cena vstopnice v predprodaji je 10€, na dan dogodka 12€.
StendAp
Vabljeni tudi vsi, ki bi se radi preizkusili v StendAp-u. Prijavljeni na "Open Majk" dobijo 5 minut nastopa na odru, da pokažejo kaj znajo. Prijavi se lahko kdorkoli na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Socialna omrežja

Kontaktni naslov

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
+386 40 686 658
Copyright © Vid Valič | www.vidvalic.si | Tehnična izvedba Izhod.si

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Preberite več o zakonu o piškotkih..

Sprejemam piškotke.