Vid Valič StendAp
Letos imate na voljo dve prizorišči kamor lahko pridete na StendAp. Kavarna Union, ki nas gosti že tretjo sezono in pa CSK France Prešeren, kjer bomo letos otvorili prvo sezono. In ja, tisti, ki vam to zadnje ime zveni znano, imate prav. Gre za bivši KUD France Prešeren kjer je projekt StendAp leta 2007 prvič zaživel. Ista dvorana, drugo ime in drugi lastniki tako da na nek način ne otvarjamo prve sezone ampak šesto sezono.

Če radi hodite v Kavarno Union na StendAp, ker vam je všeč, da si lahko poleg pijače privoščite še kakšno odlično tortico, vabljeni na otvoritev sezone.

Če ste radi hodili v KUD-a na StendAp in vas ob tem zapisu grabi nostalgija, potem ste srčno vabljeni na otvoritev sezone. Če vas ne grabi nostalgija, si jo pa pridite ustvarit.

23.02. ob 20h Nakup vstopnic

StendAp v Kavarni Union. Nastopili bodo Lucija Ćirović, Jernej Celec in Željko Željkić - Željudin.
StendAp

28.02. ob 20h Nakup vstopnic

StendAp v CSK (bivši KUD) France Prešeren. Nastopili bodo Martina Ipša, Rok Škrlep in Vid Valič.
StendAp
Vabljeni tudi vsi, ki bi se radi preizkusili v StendAp-u. Prijavljeni na "Open Majk" dobijo 5 minut nastopa na odru, da pokažejo kaj znajo. Prijavi se lahko kdorkoli na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Socialna omrežja

Kontaktni naslov

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
+386 31 551 771
+386 40 686 658
Copyright © Vid Valič | www.vidvalic.si | Tehnična izvedba Izhod.si

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Preberite več o zakonu o piškotkih..

Sprejemam piškotke.